NDËRTIM DHE KONSTRUKSION

Kush jemi ne

E themeluar në vitin 2002, “ANA” shpk është e specializuar në fushën e ndërtimeve civile dhe industriale si: godina rezidenciale dhe  ndertime indurstriale.

VLERAT E SHoqërisë

Puna në ANA shpk është bazuar ne nje mardhenie besueshmerie dhe bashkepunimi.  Veprimtaria e shoqerise, eshte e qendrueshme dhe shtrihet ne kohe dhe duke perfunduar me sukses projektet  e marra persiper.

1
Projekte
1
Partnerë
1
Staff
1 %
Support

Çfarë ofrojmë

icons-skyscrapers-150x150

Ndërtim

icons-drill-150x150

Suport

icons-concrete-mixer-150x150

Përkushtim

icons-eco-house-150x150

Siguri

Përfundojmë me sukses projektet e marra përsiper.

PARTNERËT TANË

Na Kontaktoni