Na Kontaktoni

Ju mirëpresim për çdo paqartësi dhe pyetje që keni rreth kompanisë sonë...

Qëndroni në kontakt

Tirana, Albania

  • +355682012687
  • info@anashpk.com
  • Selia: Njësa Bashkiake nr 9, rr. “Bardhok Biba”, godina Trema, hyrja nr.1(A), Ap.28