Punët Tona

Projektet

27 Shkurt 2020

Godinë banimi & shërbime
"Tirana's Rock"

Rruga e Dibrës,Tiranë

Previous
Next

Nentor 2015- Gusht 2018

Godinë Banimi dhe Shërbimi me 4, 6 kat me 2 kate.

Rruga “Asim Zeneli” , Tiranë 

Mars 2016- Shkurt 2017

Zyra 3k, magazine 2kt, me 1 kat nentokë

Katund I Ri, KASHAR

2016

Megapharm
Rikonstruksion dhe shtesë Kati "DEPO FARMACEUTIKE'' dhe 3 Kate Zyra

Fshati Mjull-Bathore, Komuna Farkë​

Mars 2015-Janar 2016

Kapanon Industrial
(Repart Prodhimi Farmaceutik)

Komuna Xhafzotaj, Fshati Koxhas, 

Nëntor 2011-Dhjetor 2013

Kompleks shërbimi e banimi "Blloku-A" ​

Lagjia 2, Kukës

Korrik 2007-Gusht 2009

Godinë 6-7 KATE
1 KAT Nëntokë

Komuna Kashar, Tiranë

Banimi Kashar

2005-2009

Godinë banimi dhe shërbimesh 2,4 dhe 6 kate me 1 kat nëntokë

Rruga Frang Bardhi, Tiranë.

Prill 2003 – Dhjetor 2004

Godinë Banimi 2-5-7 Kate
1 Kat nëntokë

Rruga Hoxha Tasim, Tiranë

Hoxha Tahsim

Teknologji
e Avancuar

Performancë

18 Vjet
Eksperiencë