Categories
Uncategorized

Megapharm

RIKONSTRUKSION DHE SHTESË KATI “DEPO FARMACEUTIKE DHE ZYRA 3 KATE” MEGAPHARM      

Fillimi dhe mbarimi I punimeve  viti  2016

Fshati Mjull-Bathore, Komuna Farkë

Categories
Uncategorized

Noval

Kapanon Industrial (Repart Prodhimi Farmaceutik),

Fshati Koxhas, Komuna Xhafzotaj, NOVAL  sh.p.k. 

 Mars 2015-Janar 2016

Categories
Uncategorized

Komuna Kashar

Godinë me zyra 3kate, magazine 2 kate, me 1 kat nentokë, Katund I Ri, KASHAR        

 Mars  2016- Shkurt 2017

Categories
Uncategorized

Asim Zeneli

Godinë Banimi dhe Shërbimi me 4-6 kate me 2 kate,  Rruga “Asim Zeneli” , Tiranë          

Nëntor  2015- Gusht 2018

Categories
Uncategorized

Tirana Rock

Në ndërtim : Objekti  “Godinë banimi dhe shërbime “Tirana’s Rock”, 25 kate me 5 kate parkim nëntokë në adresën Rruga e ”Dibrës”  Tiranë.